Despre Noi

Specificarea Scopului

"Creeaza cel mai bun manager de fotbal din lume si lasa pe toata lumea sa-l joace gratis!"

Cele Zece Principii ale noastre despre Managementul Fotbalului.

 1. Soccer Manager este gratis pentru a fi jucat. Noi credem că întotdeauna trebuie sa fie gratis pentru a-l juca, și disponibil gratis pentru a fi jucat de către orice persoană din orice țară.


 2. După părerea noastră, Soccer Manager este cel mai bun manager online de fotbal, dar noi vom continua să muncim din greu pentu a-l îmbunătăți constant cu noi opțiuni și upgradeuri.


 3. Soccer Manager este un joc al oamenilor, dezvoltat de fani ai fotbalului pentru fani ai fotbalului. De aceea, salutăm orice idee și sugestie pentru a face jocul dvs. mai bun. Deja multe idei au fost transmise către noi prin intermediul forumurilor comunității și au devenit setări cheie ale Soccer Manager.


 4. Noi credem în creșterea unei comunități pe Internet bazată pe un manager de fotbal, unde oamenii se pot întâlni, se pot bucura de joc și își pot face prieteni.


 5. Acest site generează venituri prin publicitate şi prin vânzarea in joc a unor suplimente opţionale in Magazinul SM.Aceste venituri sunt utilizate pentru a păstra jocul funcţional şi pentru dezvoltarea jocului în viitor.Soccer Manager este de părere că veniturile trebuie să fie produse într-un mod deschis,onest şi etic.:
  • Nu afişam anunţuri pe care le consideram imorale sau neadecvate pentru minori; de exemplu, arme de foc, arme, alcool, droguri etc.
  • Reclamele pe care le afişăm sunt relevante pentru site, reduse la un nivel minim şi amestecate astfel încât să nu interfereze cu bucuria de a juca.
  • Noi nu folosim pop-up-uri, pop-under-uri, full screen, spy-ware, etc, sau alte mijloace pe care oamenii le găsesc enervante.
  • Noi nu folosim trucuri, minciuni, sau vânzări pe sub mână pentru a ne promova şi vinde produsele care sunt la vânzare în magazinul SM.


 6. Soccer Manager nu promovează sau încurajează violența, ura rasială, discriminarea sexuală sau orice altă formă de discriminare. Ne străduim să facem Soccer Manager un loc liber de distracție și amuzament pentru oameni de toate vârstele, rasele, religiile și trecuturi. Toată lumea este binevenită!


 7. Există o filozofie la Soccer Manager și anume clientul nostru stăpânul nostru și, ca rezultat, puteți fi siguri că există o echipă dedicată si care muncește intens, lucrează cu intenția de a face ca jocul dvs "favorit" să funcționeze fără probleme.


 8. Noi vindem unele suplimente la joc împreună cu produsele din magazinul SM. Cu toate acestea, orice supliment care se vinde, va exista întotdeauna un motiv bun pentru noi pentru ca să-l vindem, spre deosebire de a fi gratuit. Prețul va fi cât se poate mai jos, vor exista extensii opționale la joc care cresc plăcerea dar nu oferă avantaje în joc față de managerii care nu le achiziționează. Exemplele sunt mai jos:
  • Dacă am da tuturor un campionat personalizat pe gratis, jocul ar fi aglomerat cu campionate,cele mai multe campionate ar fi goale şi astfel am distruge aspectul de comunitate al jocului pentru toată lumea.


 9. Este o atmosferă ca în "familie" printre cei care lucrează la Soccer Manager, fiind fideli unui principiu și anume că mediul de lucru poate și trebuie să fie distractiv.


 10. Ultimul nostru principiu este la fel ca primul! Soccer Manager este gratis pentru toată lumea, întotdeauna va fi gratis pentru toată lumea și se va îmbunătăți mereu.!

Termeni de Utilizare | Cod de Conduitã | Politicã de Confidenţialitate | Harta site-ului | Despre Noi | Contacteazã-ne

© 2005-2019 Soccer Manager Ltd.Toate drepturile sunt rezervate.Toate mǎrcile înregistrate sunt proprietatea deţinǎtorilor lor.