2,517,340 Credite SM
Upgrade-uri

Acasã Comunitatea

Oferă Club

January 5, 2015

Am schimbat modul in care functioneaza "Oferta Club". Aceasta schimbare inseamna ca daca un club este acum oferit nu mai inchide nici o oferta de transfer. Poti sa realizezi transferuri cu acel club si se va comporta ca un club nemanegeriat.


Soccer Manager 2015

November 4, 2014

Suntem încântați să vă anunțăm că noul nostru joc în Single Player, Soccer Manager 2015, este disponibil deastăzi- și este în totalitate gratuit

Acest joc, lansat separat de cel multiplayer (care este incă disponibil pe SoccerManager.com), vă dă voie să aveţi controlul complet al echipei dumneavoastră in fiecare din cele 40 de ligi din intreaga lume. Cumperi si vinzi jucători, stabileşti echipa probabilă si stilul jucătorilor cu o gamă foarte mare de opţiuni tactice. Iţi construieşti infrastructura clubului si manageriezi finanţele in afara terenului pentru a garanta succesul in viitor.

Întregul joc este pe cloud - acest lucru înseamnă că tot ceea ce ai nevoie pentru a juca acest joc este accesul la internet prin intermediul unui browser, jocul funcționeaza la fel de bine fie prin intermediul unui browser desktop sau de pe mobil, deci te poți juca oriunde, oricând, tot timpul - și nu necesită instalare!

Jocul a fost supus testării Alpha și este în prezent într-o fază Beta publică - de ce nu l-am pornit - amintiţi-vă, este complet gratuit de jucat, si poate fi jucat in orice browser - o conexiune la internet este tot ce aveţi nevoie!


Aplicația Soocer Manager

October 16, 2014

Știri grozave! Am oferit aplicației noastre atât de pe mobil cât și cea de pe tablete o schimbare majoră. Noul aspect include un sistem fantastic și simple de utilizare a meniului care fac ca utilizarea jocului să fie mai ușoară ca niciodată. Deasemenea am făcut să fie ușor să te conectezi cu prietenii în Soccer Manager prin trimiterea de mesaje pentru a juca împreună în Game Worlds. Există o mulțime de trucuri și îmbunătățiri pentru a te bucura deasemenea. Deci nu întârzia, de ce nu intri și să arunci o privire chair acum?


Flux de Stiri in Aplicatii

May 16, 2014

Dupa primirea feedback-ului tau am adaugat acum posibilitatea de a posta in Stiri si deasemenea sa comentezi la povestiri in Game World-ul din cadrul aplicatiei.


Infatisare noua

May 8, 2014

Am introdus un nou design pentru Soccer Manager care utilizeaza interogarile mass-media. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca Soccer Manager se adapteaza acum la rezolutia ecreanului tau si deci iti ofera o mai buna experienta de utilizator. De ce am facut aceste modificari? Nu doar pentru a-ti oferi o mai buna experienta pentru utilizator, noi deasemenea dorim sa profitam de intreaga latime a paginii dar cel mai important este ca jocul cu jucatori multipli sa arate ca si viitorul joc pentru un singur jucator.

Soccer Manager Un singur jucator este inca in dezvoltare si noi iti vom oferi sansa sa accesezi noul joc inainte de oricine altcineva sau chiar sa devii parte din el. Te intereseaza? Atunci te rugam viziteaza tab-ul Un Singur Jucator pentru toate detaliile.

Over the past few months we have listened to our communities feedback regarding the SMFA. Along with this feedback we have also analysed the reports that have come in in great detail. Due to this we have made numerous changes to the SMFA that will address the concerns that our community has raised and it will also by more dynamic and tailored to specific Game Worlds as we understand that each one is different.

Noi de asemenea am ascultat la raspunsurile comunitatii noastre la intrebarea pe care am adresat-o "Ce ti-ar placea sa primesti inapoi pentru loialitatea ta?" si suntem fericiti sa spunem ca tu vei primi acum sloturi pentru club suplimentare depinzand de cat de mult ai jucat Soccer Manager. Acest lucru inseamna ca atunci cand reputatia ta SM ajunge la 60 tu vei primi un slot pentru club suplimentar si apoi unul suplimentar cand reputatia ajunge la 100.

In Actualizari noi am sters Boku ca si una din optiunile de plata. Tu inca poti plati cu telefonul mobil dar acest lucru va fi prin iTunes sau Google Play prin aplicatia Soccer Manager.


Sloturi Club

February 27, 2014

Am facut schimbari la majoritatea Cluburilor si Managerilor/Raport scout

 • Acesti manageri care s-au inregistrat dupa 14 ianuarie 2010 le-a fost acordat un club suplimentar.Asta inseamna ca fiecarer manager din joc poate manageria acum pana la 3 cluburi.
 • Am facut ceva imbunatatiri la Manager/Raport Scout.Tu vei fi sfatuit in legatura cu orice posibila crestere in rating si de asemenea noul potential rating.

Cateva schimbari au fost facute atat jocului initial,cat si aplicatiei web.Tu poti acum

 • Sa observi imbunatatirile aplicatiei web
 • Sa-ti vezi profilul
 • Pagina profilului tau include acum Profilul Meu,Mesaje private ,Actualizari ale jocului si Setariile contului
 • Dati click penumele managerilor pentru a le vedea profilul
 • Trimiteti un mesaj privat unui alt manager sau prieten prin pagina profilului
 • Trimiteti o cerere de prietenie
 • Acceptati/Refuzati cereri de prietenie
 • Stergeti un prieten existent
 • Cautati un prieten
 • Schimbati-va detalile,email-ul si parola prin Setarile de cont
Ce mai asteptati,mergeti si actualizati-va aplicatia acum!


Actualizări pe iOS

February 4, 2014

Actualizările sunt diponibile acum pe aplicația Soccer Manager pentru iOS


Mesaje Private

January 31, 2014

Acum poți primii și poți trimite mesaje private prietenilor tăi și managerilor în noua aplicație.


Aplicația Soccer Manager - Apăsați Notificări

January 15, 2014

În aplicație la setările contului îți poți selecta să primești sau nu notificări despre transferuri, rezultate sau transferuri efectuate.


Soccer Manager App - Oferte Transferuri

January 14, 2014

Am facut o schimbare la oferte transferuri in Soccer Manager app.Am inlaturat pre-set-ul cu suma pe care ati dorit sa o alegeti si am inlocuit aceasta setare cu un text box unde puteti sa inserati suma dorita.