2,517,340 Credite SM
Upgrade-uri

Ajutor

sfaturi

club al


Cluburile nemanageriate și cluburile externe sunt active pe piața transferurilor, făcând transferuri între ele și de asemenea interacționând cu managerii umani în Campionat.

Transferurile între cluburile nemanageriate sau externe se produce instantaneu pentru că nu există niciun manager uman implicat şi interdicţia de transfer este setată la doar două săptămâni.

Cluburile nemanageriate şi externe vor face oferte de transfer pentru jucătorii care sunt disponibili. Acest lucru înseamnă că dacă un jucător are Statutul Transferului setat ca Indisponibil pentru Transfer sau Indisponibil atunci nu se face nicio ofertă de transfer.

De asemenea, dacă un jucător are Setat un Preţ Minim atunci cluburile nu pot face oferte mai mici decât acest preţ sau nu pot face oferte deloc.

Cluburile nemanageriate si cluburile externe vor face oferte, de asemenea, oferte pentru jucătorii de pe lista de transferuri. Totuși, timpul trecut pentru a primi oferta variază de la câteva zile la câteva săptămâni.

Cluburile nemanageriate sau externe vor încerca, de asemenea, să transfere jucători care în viaţa reală joacă pentru ei în încercarea de reconstrucţie a echipei (care în timp poate ca un club nemanageriat să devină mai atrăgător de manageriat).