2,517,340 Credite SM
Upgrade-uri

Ajutor

sfaturi

Presezon


Un presezon al unui Campionate se referă la perioada cuprinsă între sfârşitul sezonului şi începutul unui nou sezon şi acest lucru este, de asemenea, momentul în care SMFA World Cup este în desfăşurare.

Presezonul poate fi folosit de echipele care au fost l/l](sau de fapt, de către orice echipa) pentru a evalua poziţia lor curentă înainte de începerea unui nou sezon.

Când ultimul meci este jucat în Campionat, fiecare club va primi premiu în bani în funcție de poziția finală în clasament.

Programul următorului sezon este anunțat după 11 zile de când ultimul meci din campionat sa jucat fără Campionat si 5 zile mai târziu se va juca meciul de deschidere al noului sezon (making the preseason 16 days).

În această perioadă anumite echipe vor avea în continuare meciuri oficiale, de exemplu, dacă au ajuns la o cupa finala sau terminat în promovarea in play-offs.

Totuși, nu fiecare echipă va avea meciuri oficiale în presezon. Astfel, Președintele lor poate aranja până la 4 amicale împotriva altor echipe care sunt active în Campionat. Orice amical aranjat nu poate fi anulat și va fi afișat în calendarul clubului.

Amicalele din presezon sunt aranjate în zilele și la orele la care în mod normal un club joacă în campionat. Spre exemplu în Campionate Standard la ora 20:00 Ora Jocului Sâmbăta și Miercurea.

În cazul în care Preşedintele a aranjat orice amical, atunci poţi folosi aceste meciuri pentru a încerca noi tactici sau pentru a le oferii jucătorilor să evolueze. În aceste jocuri amicale, jucătorii suspendaţi şi accidentaţi pot juca, condiţia jucătorilor nu este redusă, jucătorii nu se pot accidenta, cartonaşele galbene şi roşii nu sunt înregistrate, şi un jucător va începe meciul cu condiţia lor fizică curentă.