2,517,340 Credite SM
Upgrade-uri

Ajutor

sfaturi

Evaluarea Preşedintelui


Această valoare este decisă de către Preşedintele clubului la care joacă în prezent jucătorul. Această valoare depinde de importanţa sa în cadrul clubului. În cazul în care jucătorul este un jucător al 'primei echipe' sau este unul dintre cei mai buni din echipă, Preşedintele îi va creşte valoarea. Diferiţi Preşedinţi îl va evalua pe jucător la sume diferite în cazul în care jucătorul se mută de la club.

De exemplu, Preşedintele lui AC Milan poate evalua unul din jucătorii săi 'de rezervă' la 3 mil. £, dar dacă jucătorul s-ar transfera la Siena, Preşedintele clubului ar putea să-l evalueze la 5 mil. £, întrucât acesta ar putea juca un rol cheie pentru acest club.

Atunci când faci o ofertă pentru un jucător va trebuii să fie cel puţin egală cu evaluarea preşedintelui pentru ca transferul să se realizeze în cazul în care oferta este acceptată de către manager.

Tostuși, în anumite ocazii, Președintele nu poate îndeplini evaluarea jucătorului, astfel încât nu veți putea face o ofertă de transfer pentru acest jucător.